El PP presentar allegacions a les restriccions imposades a les Tasques i terrasses

Grup Popular  Diumenge, 11 de Febrer de 2018

El Grup Municipal Popular presentarà al·legacions a les mesures restrictives que ha imposat el bipartit per acabar amb la zona acústicament saturada (ZAS) de les Tasques, i que afecten als negocis hostalers del seu voltant.

La portaveu popular, Begoña Carrasco considera que les mesures adoptades contra el soroll "són traves a l'activitat econòmica, a l'oci i al turisme."

"El tancament de terrasses a les 22.30h acabarà per recloure als castellonencs a casa, sense opcions per a sopar a les terrasses, a l'aire lliure i negant aquest atractiu de la nostra ciutat als que ens visiten".

"Per descomptat s'ha de conciliar oci i descans, però si anem a FITUR per a posar en valor la nostra gastronomia i els nostres més de 300 dies de sol a l'any, no podem actuar atacant l'oferta d'oci i l'aposta per la dinamització del centre de la ciutat, a més de posar-ho cada vegada més difícil als que creen llocs de treball ".

"El bipartit acabarà amb els espais atractius al turisme, com són els llocs de tradició de tapes, per exemple la Plaça Tetuan, Santa Clara o la Muralla Liberal".

"No són les mesures adequades per acabar amb la zona ZAS. Volem una ciutat, viva, dinàmica, atractiva com han sabut explotar altres ciutats, no volem que Castelló es convertisca en ciutat dormitori ".

"Trobem a faltar el diàleg i la voluntat de consens que tantes vegades pregona el bipartit i que és incapaç de posar en pràctica".