Carrasco: "Falta collaboraci municipal amb el sector que s capa de crear ms llocs de treball a Castell"

Grup Popular  Dilluns, 12 de Febrer de 2018
La portaveu popular, Begoña Carrasco, ha assistit aquest matí a la inauguració de la XV edició de Qualicer, el Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i del Paviment Ceràmic on ha insistit en la necessitat d'impulsar la col·laboració entre l'administració local i el principal motor econòmic de Castelló, com és el sector ceràmic.

Carrasco: "Falta col·laboració municipal amb la indústria que és capaç de generar 15.000 llocs de treball directes i 7.000 indirectes. L'aposta pel sector de l'Ajuntament de Castelló, amb el bipartit que lidera Amparo Marco, està sent nul·la pel que fa a l'interès i al suport d'altres administracions ".

La portaveu popular reivindica el protagonisme i una major presència del sector ceràmic en les polítiques municipals.

"Demanem al bipartit que prioritze l'ús de la ceràmica en les ajudes a la rehabilitació d'habitatges i una major presència del producte ceràmic en els espais urbans".

"A diferència de l'aposta que hi va haver per part de l'anterior govern del PP -amb projectes com CERURBIS, CityLab o UNIC, que donaven visibilitat a la ceràmica-, en aquesta legislatura l'aposta ha estat nul·la, quan la nostra ciutat hauria de ser el millor aparador per a donar a conèixer les aplicacions de la nostra ceràmica".

"Castelló no pot renunciar a exercir el lideratge com a capital de la innovació ceràmica. Aquesta, hauria de ser una prioritat per al bipartit si vol apostar per l'ocupació estable i de qualitat. Desafortunadament, PSOE i Compromís perden el temps en el que no és urgent per als castellonencs ".