Macin: "El bipartit torna a subestimar la vlua de la plantilla de Policia Local davant l'arribada d'un altre cap de fora"

Grup Popular  Dilluns, 12 de Febrer de 2018

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, alerta de la incorporació d'un nou cap de fora a la plantilla de la Policia Local.

Macián: "El bipartit, un cop més, torna a subestimar la vàlua de la plantilla de Policia Local en anunciar l'arribada d'un altre cap de fora. Després de la marxa de l'Intendent Genovés, a qui Lorenzo es va portar de la localitat valenciana de Silla, per designació directa, tot apunta que el bipartit va a incorporar a un Comissari Principal, que podria arribar de Vila-real, tal com s'ha fet públic en premsa ".

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, menysprea la tasca de la plantilla de la Policia Local de Castelló. Aquest nou anunci constataria les seues intencions de tornar a portar a un cap de fora de l'Ajuntament ".

"El bipartit no aposta per la promoció interna, ni pel reconeixement del valor dels seus funcionaris, ja que es van portar a l'Intendent Genovés de Silla i ara pretenen tornar a fer el mateix amb un altre de fora. Una pràctica que no només és exclusiva a la Policia Local, sinó també en la Banda de Música o com va constatar el cas Lafuente, menyspreant els magnífics professionals que té aquest Ajuntament ".

"Per això, el bipartit en l'aprovació de la plantilla va prioritzar crear només 2 places d'administratius i no efectius policials, perquè ja sabien que els portarien de fora".