Cs celebra la inclusi en l'ordenana de la seua proposta de prevaldre l'elecci de noms de dones en la llista de carrers

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 8 de Mar de 2018

· Gabarda demana "posar en valor la importància real de les dones en la nostra ciutat i la rellevància de personatges femenins injustament silenciats"

Castelló, dijous 8 de març de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha celebrat que "la petició de Ciutadans de prevaldre l'elecció de noms de dones en la llista de carrers per la descompensació existent en relació amb els homes, haja sigut inclòs en l'Ordenança reguladora de la denominació i retolació de vies i espais públics". "Una situació que cal corregir", ha afegit la regidora, qui ha recordat que "era una manca de l'ordenança que s'havia de corregir immediatament".

Tal com ha informat Gabarda, "els mitjans de comunicació arreplegaven fa uns pocs anys que només hi ha un nom de dona per cada 10 d'home". "Cal aprofitar l'oportunitat que suposa elaborar la normativa per a posar en valor la importància real de les dones en la nostra ciutat i la rellevància de molts personatges femenins injustament oblidats o silenciats", ha remarcat l'edil, qui ha celebrat que "gràcies a Ciutadans es podrà corregir una asimetria injusta i irreal".

"Totes les accions municipals que fem per a reivindicar el paper de la dona i avançar en Igualtat sumen perquè la igualtat real entre homes i dones s'aconsegueix amb mesures concretes i amb reformes", ha destacat Gabarda. Així doncs, la regidora ha insistit en "la necessitat de treballar dia a dia des de totes les institucions per a millorar la conciliació laboral, la coresponsabilitat entre dones i homes, la reducció de l'escletxa salarial, i atendre la desocupació i precarietat laboral femenines". Finalment, Gabarda ha assegurat que "el feminisme ha de ser plural i obert a totes les dones per a no excloure a ningú en una lluita que ens afecta a tots" i, per açò ha afegit que "ningú ha de patrimonialitzar la lluita per la Igualtat, un assumpte massa seriós per a fer partidisme".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló