El PP eleva al Senat el comproms de ms ocupaci per a les persones amb discapacitat

Grup Popular  Dissabte, 10 de Mar de 2018La regidora popular i senadora, Salomé Pradas, ha mantingut una reunió al Senat amb el president i la gerent de l'Associació Empresarial per a la Discapacitat, amb l'objectiu d'abordar iniciatives que fomenten la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Pradas: "Els col·lectius de Castelló com AFDEM, Síndrome de Down, COCEMFE, AEMC o ATENEU, amb els quals ens hem reunit, ens traslladen la necessitat de comptar amb garanties que asseguren un futur digne a les persones amb discapacitat. La seua major preocupació és que troben una feina el dia de demà ".

Cal recordar que el Grup Municipal Popular va presentar el passat mes de setembre una proposició perquè en les ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, i en el cas concret d'aquelles places que puguen ser més idònies per a ser ocupades per persones amb discapacitat intel·lectual, es contemplés una quota major del establert per a aquestes persones, de manera que els fora més fàcil trobar feina.

"Des del Grup Municipal Popular creiem que la millor política social és la creació d'ocupació i és pel que estem treballant en les diferents administracions. El nostre compromís és la plena integració i la igualtat d'oportunitats ".

"Des de les diferents administracions seguim treballant per aconseguir més ocupació per a aquestes persones, que segueixen tenint més problemes que altres per accedir a un lloc de treball".