Vidal: "Els castellonencs estan gaudint de la Magdalena aliens a les polmiques d'un Executiu sectari"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 10 de Mar de 2018

·El portaveu de Cs en Castelló defensa "unes festes despolititzades" i critica "la campanya del canvi de topònim amb banderes quatribarrades"

Castelló, dissabte 10 de març de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha celebrat que "els castellonencs estiguen gaudint de la Magdalena,aliens a les polèmiques d'un Executiu sectari". En aquest sentit, el portaveu ha defensat "unes festes despolititzades" i ha criticat "la campanya del canvi de topònim amb banderes quatribarrades impulsada per Castelló per la Llengua i avalada pel bipartit, per a polititzar la setmana de Magdalena". Per açò, Vidal ha demanat "explicacions i disculpes a l'alcaldessa i vicealcaldesa, per utilitzar la nostra festes fundacionals per a fer política, atès que susformaciones, Compromís i PSPV respectivament, formen part de l'entitat que utilitza la bandera catalana per a intentar inculcar-nos un sentiment de pertinença a la nostra ciutat".

En aquest sentit, Vidal ha lamentat que "aquesta campanya siga una mostra més de la deriva nacionalista que recolza el bipartit", "Aquest és un nou capítol d'un Govern que elimina el castellà del nom dels carrers i la ciutat, segrega als comerços segons la llengua que parlen, permet Estelades en actes públics, i ara, pretén omplir la nostra ciutat, a través de les entitats de les quals forma part, amb la bandera catalana", ha afegit el regidor. "Castelló és un poble de gent lluitadora i emprenedora, que no necessita que ningú vinga a 'normalitzar-la'", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló