El PP denuncia una nova invasi d'autocaravanes acampades de manera irregular al Grau

Grup Popular  Dilluns, 12 de Mar de 2018El Grup Municipal Popular torna a denunciar una invasió d'autocaravanes acampades de manera irregular al Grau.
El regidor popular, Vicente Guillamón, recorda que el bipartit es va comprometre fa més de 2 anys a elaborar una ordenança perquè aquests vehicles no acampen gratis on vulguen, però ni hi està ni se l'espera.
"Es van comprometre a regular el pàrquing d'autocaravanes de davant del Planetari, dotant-lo d'una barrera que controlaria l'accés pel qual es faria pagar un cànon per estacionament, però tampoc ho han complit".
"Les queixes tornen a sorgir perquè les autocaravanes col·lapsen l'entrada del camp de futbol Javier Marquina. Estan mal aparcades - com mostra la fotografia-, i algunes acampen tot i estar prohibit. Aquesta invasió resta places d'aparcament als usuaris del recinte esportiu ".
"El pàrquing de l'aeròdrom també ha estat pres pels autocaravanistes que acampen lliure i gratuïtament a primera línia de costa sense que ningú ho impedisca. Aquesta zona d'aparcament no està condicionada, no disposa de dipòsits per buidar les aigües grises que generen, però, és utilitzat com un càmping gratuït, permès per l'Ajuntament ".
Aquestes acampades il·legals, per les que no paguen ni un euro, suposen una competència deslleial davant d'aquells empresaris que posseeixen i exploten negocis i zones expressament habilitades per les que paguen per ajustar-se a la legalitat.
"Defensem un turisme d'autocaravanes regulat que no supose un problema com ho està sent. Estem a les portes de la Setmana Santa, esperem que no es repetisquen els problemes que van haver l'any passat amb la invasió de caravanes acampades gratis al Parc Litoral, llevant aparcament als que es desplaçaven fins a les platges ".