Vidal: "El segent pas en les Tasques sn les mesures de Ciutadans"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 13 de Mar de 2018

·El portaveu de Cs demana "sensibilitat per a preservar la cultura social i potenciar el turismo, després de la modificació de la llei autonòmica de Salut"

Castelló, dimarts 13 de març de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha indicat que "el següent pas en les Tasques després de la modificació de la Llei 10/2014 de Salut de la Comunitat Valenciana, són les mesures de Cs". I en aquest sentit, Vidal ha urgit al fet que "el bipartit engegue com més prompte millor la taula del soroll impulsada per Ciutadans perquè és en aquest fòrum on s'han de cercar solucions per a respectar el dret al descans dels veïns sense oprimir ni al sector de la restauració ni al consumidor". El portaveu ha destacat també altres mesures plantejades per Cs com "l'impuls d'ajudes municipals per a insonoritzar les cases o la necessitat de rebaixar justa i proporcionalment les taxes als negocis afectats si l'Ajuntament ordena finalment tancar abans les terrasses".

Respecte a la modificació de la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana, Vidal ha celebrat que "després de les esmenes de tots els grups, també de Cs, finalment s'haja aconseguit una transaccional en la qual es dictamina que l'Ajuntament tindrà la competència de regulació per a seguir mantenint les Tasques". "Des de Cs celebrem que es puga seguir mantenint aquests llocs de trobada i que siga el Consistori a través dels seus ordenances municipals el responsable de regular, però, en aquest sentit, demanem sensibilitat a l'equip de Govern per a preservar les activitats de la cultura social i potenciar el turisme de la nostra ciutat", ha afegit l'edil. "Ara està en la nostra mà com a Administració local impulsar mesures consensuades per a protegir la singularitat dels enclavaments tradicionals i turístics com aquest, amb quasi 50 anys d'història", ha conclòs el regidor.


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló