Macin: "Si el soci que va fer a Marco alcaldessa no es fia d'ella i l'acusa de traci, quina credibilitat mereix aquest govern per als castellonencs?

Grup Popular  Dimarts, 13 de Mar de 2018El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, evidencia la divisió que hi ha entre els socis signants del pacte del govern (PSOE, Compromís i Castelló a Moviment- Podem), després de les últimes acusacions públiques del portaveu de la formació podemita acusant a l'alcaldessa , Amparo Marco, d'incomplir sistemàticament, el pacte de governabilitat.

En aquest cas per saltar-se el punt 4.44 de l'acord que van signar i que afirma que el govern vetllarà pels principis de laïcitat. Li retreu a l'alcaldessa haver participat en actes religiosos durant les festes de la Magdalena, quan es va comprometre a no fer-ho.

Macián: "Els mateixos que van convertir a Amparo Marco en alcaldessa, ara no es fien d'ella, l'acusen d'incomplir el pacte de govern que ella mateixa va signar i es va comprometre a respectar durant la legislatura".

"Estem davant d'una altra crisi de govern, si no es fien entre ells, com va a confiar la ciutadania en aquest govern? Quant va a trigar Xavi del Senyor en retirar-li el seu suport a l'alcaldessa si li està acusant d'un tema tan greu com faltar a la seua paraula i no respectar l'acord del govern al que ella es deu?

"El Pacte del Frau està trencat. Els seus socis ni es respecten, ni es recolzen entre ells, el que porta a una situació insostenible d'absoluta ingovernabilitat que al final pagaran els castellonencs ".