Carrasco "Vens del Grup Lourdes temen quedar allats amb les obres del carril bici amb qu el bipartit eliminar un dels vials d'accs al barri"

Grup Popular  Dissabte, 7 de Abril de 2018La portaveu popular, Begoña Carrasco, acompanyada dels regidors Juanjo Pérez Macián i María Espanya, s'ha reunit amb els veïns del Grup Lourdes davant la preocupació de la majoria de residents per la construcció d'un carril bici, amb el qual es retallen els accessos al barri.

Carrasco: "Són molts els veïns que ens han traslladat la seua indignació per una obra que supera els 800.000 euros, que preveu un carril bici sacrificant un dels vials d'accés al trànsit rodat. Els veïns temen quedar aïllats en prescindir d'un vial que actualment és utilitzat, tant pels veïns, com per als transportistes que es desplacen a les empreses instal·lades al barri ".

"No estan en contra del carril bici, però demanen al bipartit mantenir els dos vials, d'anada i tornada per als vehicles".

Des de l'associació de veïns asseguren haver recollit signatures, que han traslladat al bipartit, deixant clar que volen el carril bici sempre que es mantinguen els vials conforme estan en l'actualitat, però no se'ls ha escoltat.

Carrasco: "No entenem com una obra que hauria de contentar al barri va en contra del que volen els veïns, el bipartit hauria d'escoltar abans d'actuar per no tornar a decebre, com va passar amb la superilla de Maestría".

Els populars preguntaran dilluns, en comissions informatives, al bipartit (PSOE i Compromís) per esta actuació que contempla la implantació d'un carril bici, des de la Ciutat del Transport, Avinguda Casalduch i Gran Via Tárrega Monteblanco, que tanta preocupació està generant entre els veïns del Grup Lourdes.