Cs recrimina a l'equip de Govern que no haja impulsat el mapa d'immobles pblics en dess proms fa 19 mesos

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 9 de Abril de 2018

·Vidal retrau al Consell i Executiu local que "tinguen paralitzada una iniciativa que ajudaria a estalviar milers d'euros en lloguers públics"

Castelló, dilluns 9 d'abril de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha recriminat a l'equip de Govern que "no haja impulsat encara el mapa d'immobles públics en desús propietat del Consell i Ajuntament, una mesura que el bipartit va prometre fa 19 mesos com alguna cosa imminent i que seguim esperant". "Una vegada més, sembla que l'anunci es va quedar en un titular de premsa sense resultat algun", ha lamentat Vidal, qui ha retret al Consell i Executiu local que "tinguen paralitzada una iniciativa que ajudaria a estalviar milers d'euros en lloguers públics".

"Va ser a l'agost de 2016 quan es va anunciar que s'anava a elaborar aquest mapa per a optimitzar l'ús d'immobles, fins i tot es va dir que estaria llest al setembre, però la següent notícia que tenim és de març de 2017 quan el bipartit de Consell i Ajuntament van tornar a indicar que la seua engegada era imminent", ha ressaltat el portaveu. "Un any més tard, no tenim coneixement d'aquesta eina i per açò, hem preguntat en comissió per l'estat dels treballs per a desenvolupar-la", ha explicat el regidor.

"Els castellonencs volem i mereixem racionalitat en la despesa, perquè d'açò es tracta la bona gestió", ha destacat l'edil i ha remarcat que "després de dècades de malbaratament, no podem tolerar dos exercicis gastant diners de més per culpa de la ineficàcia del bipartit". "Allò polític és la bona administració de l'econòmic", ha conclòs Vidal.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló