Cs reclama l'ordenana de solars davant el risc d'incendis i focus infecciosos per l'arribada d'altes temperatures

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 8 de Abril de 2018

·El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, reitera la petició de Cs que "l'equip de Govern netege d'ofici els solars amb mala herba a l'espera de la normativa"

Castelló, diumenge 8 d'abril de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha reclamat al bipartit "l'ordenança de solars davant el risc d'incendis i focus infecciosos per l'arribada d'altes temperatures". Així mateix, Paduraru ha reiterat la petició de Cs que "l'equip de Govern netege d'ofici els solars amb mala herba fins que s'elabore l'ordenança" i ha mostrat "el temor que, davant la deixadesa del bipartit, es repetisca la situació de l'estiu passat en què cada setmana es van generar incendis en aquests solars, que els nostres bombers havien de sufocar". "Nombrosos veïns ens traslladen les queixes d'una brutícia que es tradueix no solament en mala imatge i risc d'incendi, sinó també en problemes de salubritat", ha afegit l'edil.

"El bipartit una vegada més està tardant a fer els deures i seguim esperant no solament l'ordenança sinó que, mentre, el Govern actue per a evitar riscos", ha recalcat Paduraru. "El bipartit no pot quedar-se de braços creuats mentre elabora normatives que tarden a arribar", ha conclòs el regidor.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló