Cs demana a l'alcaldessa que conteste en un sentit o un altre la petici dels vens de tenir veu sobre el canvi del nom de la seua ciutat

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 7 de Abril de 2018

·Vidal: "Marco no es vol banyar en la polèmica del topònim en la qual està arrossegada per Compromís, però com a màxima autoritat, l'ha permès"

Castelló, dissabte 7 d'abril de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha demanat a l'alcaldessa, Amparo Marco que "conteste en un sentit o un altre la petició per escrit dels veïns de tenir veu sobre la intenció del bipartit de canviar el nom de la seua ciutat". "Des de Ciutadans demanem a Marco que tinga la decència de contestar als veïns, que són als quals deu el seu càrrec i que estan indignats per la falta de resposta, tal com van manifestar en el Consell de Participació", ha remarcat Vidal, qui ja va pregar en aquest sentit a l'alcaldessa en l'últim ple, "sense que aquesta haja reaccionat".

"El bipartit ha obert una polèmica amb el nom de la ciutat i ha generat un enfrontament on no ho hi havia hagut mai", ha recordat el portaveu i ha lamentat que "la màxima autoritat municipal ni tan sols s'haja dignat a contestar als veïns que s'han dirigit directament a ella per carta sobre aquest assumpte". "Sabem que la tònica habitual és que el bipartit que governa d'esquena als castellonencs, no conteste als escrits dels veïns ni tampoc els atenga, però en un tema de calat com el nom de la ciutat, és encara més greu", ha recalcat Vidal. "Entenem que l'alcaldessa no es vulga banyar en un tema en el qual està arrossegada per Compromís, però Marco, com a màxima autoritat, ha permès la polèmica i és la que suposadament mana en aquest Executiu", ha conclòs el portaveu.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló