Carrasco: "Instem el bipartit de l'Ajuntament de Castell a actuar en els punts negres dins de la ciutat"

Grup Popular  Dimarts, 10 de Abril de 2018El Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de Castelló insta, de nou, el bipartit a prendre mesures contra la falta de seguretat viària dins de la ciutat.

La portaveu popular, Begoña Carrasco, demana atendre aquesta prioritat veïnal a favor de la seguretat de vehicles i vianants. "És urgent actuar en els punts negres que són detectats per la pròpia ciutadania, per reduir el risc de sinistralitat", explica Carrasco.

"En l'última visita a Maestría, el mes passat, els veïns ens van fer arribar la seua preocupació per l'elevat risc d'accidents a l'encreuament dels carrers Vázquez Mella, Parc Oest i Escalante. Una petició que vam traslladar al bipartit -juntament a un complet informe de desperfectes que estan per corregir després de la remodelació del barri-, però veiem que encara no s'ha tingut en compte ".

Aquest punt conflictiu de la ciutat s'uneix al del carrer Governador, on la velocitat per damunt del límit permès és el principal factor de risc.

El Grup Municipal Popular insta a PSOE i Compromís a acabar amb elevada sinistralitat que denuncien els veïns del carrer Governador, on es succeeixen els accidents de trànsit.

Carrasco recorda que al desembre de 2016, el PP va presentar una moció -que el bipartit va rebujar- que plantejava un pla urgent d'accions destinades a la reducció de l'accidentalitat.

"En esta moció es sol.licitava a l'equip de govern una política pública i una estratègia clara i concreta en matèria d'educació viària, amb l'aprovació d'aquesta sèrie de mesures per a les vies que poguessen qualificar-se d'alta sinistralitat".

Els populars insten el bipartit a no perdre més temps i abordar quan abans una estratègia clara i concreta en matèria de seguretat vial amb mesures que redunden en benefici de tots, tant de conductors, com de vianants.