Cs reclama a PSPV i Comproms aclarir si, en cas de demostrar-se el finanament il.legal, depuraran responssabilitats dels edils implicats

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 11 de Abril de 2018

·Vidal demana al bipartit que "responga a les preguntas va llançar Ignasi García en el ple extraordinari sobre la reacció davant d'un pressupte cas de corrupció"


Castelló, dimecres 11 d'abril de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha reclamat a PSPV i Compromís que "aclarisquen si, en cas de demostrar-se el finançament il·legal dels seus partits, depuraran responsabilitats dels edils implicats o que van conviure amb la presumpta trama de finançament il·legal de campanyes electorals i, per tant, es van beneficiar d'ella". D'aquesta manera, Vidal ha demanat al bipartit que "responga a les preguntes llançades pel propi portaveu de Compromís, Ignasi García, en el ple extraordinari sobre corrupció on exigia que es responguera com i quan retornarien els diners presumptament robats per a pagar campanyes electorals, si es demostrava delicte, i com i quan expulsarien del partit als responsables polítics que van conviure amb la presumpta corrupció". "Cal predicar amb l'exemple i els dos partits que governen a Castelló han de ser els primers a respondre a aqueixes preguntes", ha assegurat l'edil.

"En Ciutadans volem saber la veritat de l'ocorregut en la nostra ciutat, en la nostra província i comunitat durant dècades", ha explicat Vidal, qui ha lamentat que "pel que sembla les pràctiques corruptes foren inherents a les eleccions en la nostra ciutat posat que presumptament a elles acudien dopats tots els partits". Així, sobre aquest tema, el regidor ha reclamat "mesures efectives per a lluitar contra la corrupció" i ha recordat "iniciatives impulsades per Cs en l'Ajuntament com un marc de protecció per a denunciants de corrupció, la responsabilitat patrimonial subsiadiaria dels partits en aquests casos o reclamar al Consell la fi dels aforaments que, no obstant açò no van obtenir el respatler del bipartit". "Ara, després de conèixer les notícies que apunten a PSPV o Bloc, sorprèn menys que tots dos partits rebutjaren aquestes eines per a lluitar contra aquesta xacra", ha remarcat el portaveu, qui ha conclòs assegurant que "no hi ha corrupció bona, ni corrupció dolenta perquè el finançament il·legal dels partits és reprovable vinga del PP o del PSPV i del Bloc".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló