Cs reclama al bipartit reobrir els serveis de la Pineda per a oferir un servei adequat en temporada alta

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 10 de Abril de 2018

·L'edil a Castelló Cristina Gabarda, insisteix a "millorar l'accessibilitat dels accessos al parc públic del Grau"

Castelló, dimarts 10 d'abril de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha reclamat al bipartit que "reòbriga els serveis de la Pineda del Grau per a oferir un servei adequat en temporada alta". "Tots els quioscs segueixen tancats i ho han estat en Setmana Santa, malgrat l'afluència de turistes", ha criticat la regidora, qui ha pregat a l'Executiu local que "duga a terme els tràmits necessaris perquè aquests quioscs puguen obrir-se i oferir el servei que la Pineda requereix i mereix". Així mateix, Gabarda, ha demanat "l'obertura de tots els banys públics del recinte en temporada alta, després de les queixes veïnals per només disposar d'un un bany obert en dates de concentració d'usuaris com és Pasqua".

"No és lògic que el bipartit no permeta als castellonencs gaudir de les instal·lacions i serveis amb els quals està dotat un dels parcs públics més important de la ciutat i al que acudeixen milers de veïns", ha qüestionat l'edil ja ha remarcat que "la falta de serveis en la Pineda únicament respon a la deixadesa i desinterès de l'Executiu local".

Finalment, Gabarda ha insistit una vegada més en què "es millore l'accessibilitat de les voreres d'accés a la Pineda, una reclamació de Ciutadans des de l'inici de la legislatura" i, en aquest sentit, ha recordat "situacions Kafquianes com que en l'avinguda dels Pins amb Harley Davidson hi haja un fanal enmig de la vorera, que impedeix el pas de carros de xiquets o cadires de rodes, un fet encara més greu quan es troba just enfront de centres per a persones amb discapacitat".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló