Cs lamenta que el bipartit no haja complit amb els parcs infantils i els hagen d'incloure els vens en pressupostos participatius

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 13 de Abril de 2018

·L'edil en Castelló Cristina Gabarda assegura que "els projectes presentats demostren la deixadesa i nul·la gestió del Pacte del Grau"

Castelló, divendres 13 d'abril de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Cristina Gabarda ha lamentat que "el bipartit no haja complit la seua promesa d'adequar els parcs infantils de la ciutat i, per açò, ara els veïns hagen de demanar la seua renovació a través dels pressupostos participatius". "Ciutadans va demanar fins i tot en ple que aquestes zones infantils es mantingueren en el millor estat i s'adaptaren a la normativa europea però el tripartit ho va rebutjar excusant-se en una auditoria que, vistes les reclamacions veïnals, no ha oferit resultats", ha destacat l'edil.

"Els projectes presentats pels veïns en els pressupostos participatius demostren la deixadesa i nul·la gestió del Govern del Pacte del Grau", ha destacat Gabarda. "Els castellonencs es veuen abocats a demanar en els pressupostos participatius inversions que l'Executiu hauria de fer d'ofici com el manteniment dels col·legis, els carrers i les instal·lacions esportives, la reparació de calçades o la correcta il·luminació dels vials", ha explicat la regidora, qui ha recriminat al Govern que "amb quasi 18 milions de superàvit no siga capaç de mantenir en bon estat la ciutat".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló