Carrasco escolta les inquietuds de l'AMPA de l'Vicent Mar i mediar amb la Diputaci per atendre les seues reivindicacions

Grup Popular  Dissabte, 14 de Abril de 2018La portaveu popular, Begoña Carrasco, junt amb el regidor popular Juanjo Pérez Macián, s'ha reunit amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del col·legi Vicent Marçà i ha oferit la seua col·laboració per a mediar amb les institucions, amb l'objectiu d'agilitzar la construcció del nou col·legi al Raval Universitari.

Carrasco: "El nou col·legi Vicent Marçà no pot retardar-se més, hem perdut tres anys. Va ser al gener de 2015 quan tenint clars els terrenys de la seua ubicació es va decidir la creació del nou col·legi. Un compromís adquirit per l'anterior equip de govern, que va ser qui també va proposar el nom, però els tràmits administratius per aprovar el projecte de construcció de qualsevol centre educatiu no són immediats i, amb el canvi de govern després de les eleccions aquell mateix any, els terminis s'han anat dilatant ".

"Comprenem la reivindicació dels pares d'alumnes que, de moment, estan ocupant les antigues instal·lacions del CUC i estem disposats a parlar amb la Diputació perquè els menors puguen traslladar-se el temps que duren les obres a Penyeta Roja, perquè és la prioritat de els pares. Tot amb l'objectiu que els treballs comencen el més prompte possible ".

Després adherir-se al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació és l'Ajuntament qui ha de complir el compromís amb les famílies.

"Des del principi hem estat sensibilitzats amb la problemàtica educativa del Raval Universitari i prova d'ells són les diferents iniciatives plenàries que hem anat presentant pel benestar dels alumnes, primer amb la reivindicació del transport escolar per als xiquets que es van quedar sense plaça i han estat escolaritzats fora del barri. I, recentment, exigint a la Generalitat una línia de finançament específica en els pressupostos autonòmics per al Vicent Marçà, ja que no apareixia cap ".