Cs defensa davant la Marjaleria l'aposta per un Pla Especial factible dins de la legalitat per consensuat amb els vens

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 12 de Maig de 2018

·Vidal: "Els marjalers no mereixen més promeses irrealitzables, com van tenir amb el PP, ni que els imposen una planejament urbanístic sense escoltar la seua opinió"

Castelló, dissabte 12 de maig de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha defensat davant els representants de l'Associació de Veïns de la Marjaleria "l'aposta de Cs per un Pla Especial per a aquesta zona, factible i dins de la legalitat però consensuat amb els veïns". "Aquesta és la proposta que el grup municipal Ciutadans ha presentat com a al·legació al Pla General Estructural perquè aquest, que no compta amb l'aprovació ni acceptació dels marjalers, no condicione el futur de la Marjaleria", ha explicat Vidal.

"Els veïns de la marjal no mereixen ni més promeses irrealitzables, com van tenir amb el PP, ni que els imposen un planejament urbanístic sense escoltar la seua opinió", ha defensat el portaveu, qui ha retret al bipartit "unes reunions del Pla General unidireccionals i poc assequibles perquè explicar tècnicament el teu projecte no és el mateix que escoltar".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló