Comproms per Castell es reuneix amb ASHOTUR per conixer les seues necessitats i impressions

Grup Compromís  Dilluns, 14 de Maig de 2018

El portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, celebra que la reunió haja servit per a tractar "les ordenances que estem desenvolupant des del govern" i que afecten el sector de l’hostaleria i el turisme

El regidor de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia ha defensat la necessitat de col·laboració entre les empreses i les institucions amb l’objectiu de "conéixer si les accions que emprenem tenen una efectivitat en el seu sector".

Per aquest motiu, els regidors de Compromís per Castelló s’han reunit amb l’Associació Provincial d’Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR). Aquesta és la patronal d’un sector que representa el 14% del Producte Interior Brut de l’economia valenciana, i porta a terme una activitat amb què la coalició es va comprometre a potenciar «des de diferent vessant com ara la cultura o l’esport», d’acord amb el seu programa electoral.

La trobada ha servit "per a parlar de primera mà d’aquelles ordenances que estem desenvolupant des del govern municipal", segons el portaveu del grup municipal, Ignasi Garcia. Entre aquestes, destaca la de regulació del soroll, així com la de via pública, les quals influeixen de forma directa en la seua activitat. També s’han intercanviat opinions respecte al Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), el qual està en període de revisió d’al·legacions.

A més a més, els representants d’ASHOTUR han mostrat entusiasme pel desenvolupament de la Llei d’Espectacles que ha promogut el Govern del Botànic. "Estem contents perquè ens diguen que estem entenent el que diu el carrer. Ens fa pensar que estem treballant pel bon camí i continuarem aquests contactes", assenyala el portaveu Garcia.