Cs lamenta que a meitat de 2018 noms s'haja executat un 38% dels pressupostos participatius de 2017

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 14 de Maig de 2018

·Gabarda critica "la incapacitat del bipartit per a traure projectes endavant"

Castelló, dilluns 14 de maig de 2018. L'edil de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha lamentat que "quasi a meitat de 2018 només s'haja executat un 38% dels pressupostos participatius de 2017" i, en aquest sentit, ha criticat "la incapacitat del bipartit per a traure projectes endavant". D'aquesta manera, la regidora ha explicat que "només s'han completat cinc dels tretze projectes finalistes, de la resta quasi tots es troben en fase de redacció sent únicament tres els que han iniciat, que no culminat, els tràmits de contractació".

En aquest sentit, Gabarda ha retret "la falta d'autocrítica del bipartit" i ha recriminat a l'Executiu local que "una vegada més estiga jugat amb la il·lusió dels castellonencs". "El bipartit no solament va realitzar un procés participatiu en 2017 molt criticat i que va obtenir escassa participació malgrat haver invertit milers d'euros, sinó que a més tampoc executa els projectes emanats d'ell", ha remarcat la regidor. "S'estan triant els projectes de 2018 i encara no s'han executat els de l'any anterior", ha recordat Gabarda i, en aquest sentit, ha advertit que "al bipartit se li acumulen els deures perquè se li va a ajuntar l'execució quasi íntegra dels pressupostos participatius de 2017 amb els quals es determinen enguany".

Finalment, l'edil ha tornat a lamentar que "els castellonencs s'hagen vist abocats enguany a demanar en els pressupostos participatius inversions que el bipartit hauria de fer d'ofici com el manteniment dels col·legis, els carrers i les instal·lacions esportives, la reparació de calçades o la correcta il·luminació dels vials". "Amb quasi 18 milions de superàvit que l'Executiu local no siga capaç de mantenir en bon estat la ciutat, demostra la deixadesa del bipartit i la nul·la gestió dels comptes municipals", ha conclòs Gabarda.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló