Comproms per Castell i representants de la Cambra de Comer comparteixen impressions i debaten qestions de futur

Grup Compromís  Dimarts, 15 de Maig de 2018

Ignasi Garcia, portaveu del grup municipal, assenyala que s’ha parlat sobre "com l’Ajuntament pot intentar ajudar al sector i els recursos que podríem aportar"

El regidor de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, defesa que "el comerç dóna vida a les ciutats i fa que millore la qualitat de vida del veïnat". Per aquest motiu, les relacions amb la Cambra de Comerç s’han de potenciar per tal de conèixer la realitat del sector.

El grup municipal de Compromís s’ha reunit amb els representants de la Cambra de Comerç de Castelló per poder conèixer les seues opinions i el punt de vista de l’organització sobre diferents temes. Una de les qüestions tractades ha sigut el Pla General Estructural, el qual es troba actualment en la part del procés d’elaboració dedicada a l’estudi i anàlisi de les al·legacions presentades. El Pla General "és una aposta decidida per un creixement econòmic sostenible", defesa Garcia. A més a més, remarca que "res té a veure amb el model especulatiu anterior que l’únic que ha fet és depredar i acabar amb el territori".

La formació també ha sigut un tema tractat; així com les apostes que es fan des de la Conselleria d’Educació i de la d’Ocupació de la Generalitat Valenciana. A més a més, s’ha felicitat la seua labor formativa i s’ha comentat la possibilitat de fomentar "la capacitat que tenen de ser molt més àgils en aquest àmbit", indica Garcia.

Per últim, s’ha abordat la qüestió del desafiament que suposa, per al comerç tradicional, la incorporació de noves formes d’intercanvi econòmic i de compravenda. El portaveu comenta: "Es va parlar sobre com l’Ajuntament pot intentar ajudar i els recursos que podríem aportar". En aquest sentit, des de la coalició s’aferma el compromís adquirit al programa de govern municipal quant al foment del comerç local.