Carrasco: "Els vens del Grup Lourdes segueixen reivindicant no quedar allats amb el projecte del nou carril bici"

Grup Popular  Dimarts, 15 de Maig de 2018Després una nova reunió amb els veïns del Grup Lourdes, el Grup Municipal Popular demana a l'alcaldessa que "recapacite i no prenga decisions que afecten als veïns sense abans escoltar-los", en paraules de Begoña Carrasco, portaveu del Grup.

La portaveu va estar acompanyada dels regidors Maria España i Juanjo Pérez Macián, en una nova reunió en la qual els veïns van denunciar una vegada més este projecte que va a imposar-los l´equip de govern, sense ni tan sols haver escoltat les seues preocupacions entorn a este.

Carrasco assegura que "la indignació amb esta obra va en augment, i posa de manifest que la manca de diàleg i les males decisions del biparttito deixaran aïllats els veïns del Grup Lourdes". Unes males decisions que, segons denuncia el Grup Popular "s'agreugen tenint en compte que en el Grup Lourdes viuen moltes persones majors a les que els perjudicarà greument l'eliminació d'un carril de circulació".

El Grup Popular reivindica la importància de "posar en marxa projectes que integren, que unisquen, que facen les ciutats més habitables, i no, com està passant en este cas" denúncia Carrasco "on la construcció d'un nou carril bici sacrificarà el trànsit rodat d'accés al barri, dificultant la seua integració amb la resta de la ciutat ".

Cal recordar que el Grup Popular ja va portar este tema al passat ple a través d'una moció en què demanava "no eliminar cap dels carrils d'accés al barri, mantenint les dues direccions tal com està en l'actualitat", per la qual cosa, cal, tal com s'assenyalava en aquesta moció "que el bipartit elabore un projecte alternatiu per a la construcció del carril bici que afecta a este tram de la Gran Via Tárrega Monteblanco, comprès entre la rambla de la Viuda i l'encreuament amb la N -225, perquè convisquen tots els mitjans de transport, tant la bicicleta com els vehicles a motor ".
No obstant això, malgrat esta proposta popular que va arribar a l'ajuntament de la mà dels veïns del Grup Lourdes, que fins i tot van assistir al ple per mostrar el seu rebuig a aquest projecte, el bipartit va votar en contra, una vegada més sense escoltar als veïns ni modificar quant fos necessari per a emprendre esta infraestructura.
Després d'haver recollit signatures a la zona i haver sol·licitat en no poques ocasions a l'equip de govern que rectifiqui, aquest segueix sense fer cas. Carrasco: "Els que pregonen la participació ciutadana no són capaços d'escoltar a la ciutadania". El Grup Popular lamenta que "una actuació que costarà més de 800.000 hauria de servir per unir persones i no per separar-les més", denuncia Carrasco, que conclou que "una vegada més, PSOE i Compromís han perdut l'oportunitat d'escoltar als veïns, a els que contínuament deixen de costat.