Ciutadans recorda que l'alcaldessa de Castell va votar a favor dels acomiadaments de l'Hospital Provincial

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 5 de Juny de 2018

·La portaveu, Cristina Gabarda, assegura que "el pas de l'alcaldessa pel Consorci Hospitalari ha sigut perjudicial per als castellonencs"

Castelló, dimarts 5 de juny de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha recordat que "l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va votar a favor dels acomiadaments en el Consorci Hospitalari provincial, anant en contra dels interessos de la nostra ciutat i la nostra província i ara, com s'ha vist després de la sentència, també en contra de la legalitat". "Marco, en el seu seguidisme cec a la consellera Montón va permetre i va donar el beneplàcit al desmantellament de l'Hospital Provincial per part de la Conselleria", ha assegurat Gabarda.

"Encara que l'alcaldessa es va excusar en que va ser nomenada de manera particular per Montón com a membre d'aquest consell, no pot oblidar-se que és alcaldessa de la ciutat i, com a tal, ha de vetlar pels castellonencs i la legalitat 24 hores al dia 365 dies a l'any i no solament quan ella crega convenient", ha remarcat la portaveu i ha demanat a Toni Lorenzo, substitut de Marc en l'òrgan de direcció del Consorci Hospitalari, que "el seu pas per aquesta entitat no siga tan perjudicial per als castellonencs com ho ha sigut el de l'alcaldessa".

Així, Gabarda ha demanat al bipartit que "alce la veu davant Conselleria". "Lamentablement tenim un Govern que no és capaç de 'xistar' als seus caps de València ni davant l'evident mala gestió de l'Hospital Provincial", ha afegit la portaveu. "La mala gestió del PP no ha de ser excusa per a deixar a Castelló sense un hospital de referència", ha conclòs la regidora, lamentant que "una vegada més, una notícia de mala gestió de l'Hospital Provincial haja entelat assoliments mèdics del centre com el premi del XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor en matèria d'Oncologia".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló