El PP denuncia manca de transparncia i traves administratives en els processos de Participaci Ciutadana

Grup Popular  Dimarts, 5 de Juny de 2018El Grup Municipal Popular denuncia l'augment de les traves burocràtiques per a optar a subvencions, a les quals el govern de PSOE i Compromís sotmet a les associacions de veïns.
La portaveu popular, Begoña Carrasco, que ha mantingut recentment una reunió amb l'Associació de Veïns Raval Trinitat, ha comprovat com el malestar és comú en els diferents barris. "Si fa una setmana ens traslladava el seu descontentament i preocupació l'Associació de Veïns Primer Molí, ara veiem que la inquietud és la mateixa entre els veïns del centre".
"El govern de PSOE i Compromís cada vegada ho posen més difícil als que treballen per un fi social que repercuteix en els veïns del barri. Els sotmeten a un volum de papers, permisos i Plans d'Emergència per a realitzar actes al carrer que les associacions no saben com afrontar i sense els quals perillen les seues activitats ".
"El model de PSOE i Compromís va en contra del foment de la participació ciutadana i l'associacionisme veïnal. Estan obligant a les associacions de veïns a convertir-se en empreses si volen seguir mantenint la seua activitat ".
"El 2015, quan PSOE i Compromís van arribar al govern, van acusar a les associacions veïnals de frau per duplicitat de factures i, ara, estan posant cada vegada més obstacles per forçar la seua desaparició".
"D'altra banda, amb l'objectiu de transparència, integració de districtes i la participació veïnal sol·licitem que s'actualitze la informació a la web municipal ja que hi ha actes de consells de districtes, com el Nord, que no es publiquen des de fa 2 anys ".
"En les Juntes i Consells de Districte estan representats els col·lectius, associacions, grups polítics, govern municipal i AMPAS de la zona. La ciutadania té dret a la informació de les decisions que afecten les seus barris ".