El PP retreu a PSOE i Comproms que seguisquen sense fer cas als vens i protegint els independentistes de la Cosa Nostra

Grup Popular  Dijous, 7 de Juny de 2018El Grup Municipal Popular reitera la necessitat de buscar una solució definitiva a l'incivisme que vénen patint els veïns del Raval de Sant Felix. per part dels independentistes que van assaltar l'Ajuntament i que tenen la seua seu al local La Cosa Nostra del Carrer Sant Miquel.
La portaveu popular, Begoña Carrasco, - que s'ha reunit al costat del regidor popular Vicent Sales, en diferents ocasions, amb els veïns afectats-, lamenta que el govern de PSOE i Compromís seguisca sense fer cas les queixes per incivisme que segueixen produint-se en el barri.
Carrasco: "No pot ser que uns pocs s'apoderen del barri deixant la seua empremta en pintades, amb missatges independentistes i ofensius, en façanes d'habitatges, en el mobiliari urbà i que, a més, realitzen concerts fins a les quatre de la matinada i venguen beguda en un local, La Cosa Nostra, que no està habilitat, ni té llicència per a això ".
"Este malestar és el que ha portat els veïns a recollir signatures, davant la passivitat del govern de Marco, per tal d'acabar amb totes estes molèsties que menyscaben la tranquil·litat al barri".
"L'Ajuntament va dictar una ordre de tancament que s'havia d'haver fet efectiva l'1 de juny, però l'activitat en el local ha continuat com sempre, i hui mateix anuncien una xerrada a favor dels Comitès en Defensa de la República que emparen l'independentisme català ".
"Instem a PSOE i Compromís abordar esta problemàtica que és una prioritat per als veïns de la plaça Isabel la Catòlica i a donar solucions als residents que demanen que torne el civisme i la tranquil·litat al barri".