Cs de Castell demana que es rebaixe la taxa de brossa i es redistribuisquen els trams fiscals

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 10 de Juny de 2018

· Vidal recorda que "Cs va aconseguir que els despatxos professionals amb diverses activitats pagaren una única taxa de brossa"

Castelló, diumenge 8 de juny de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha informat que "Ciutadans proposarà que es rebaixe la taxa de brossa i es redistribuïsquen els trams fiscals en aquest impost en el grup de treball d'ordenances fiscals". En aquest sentit, "des de Ciutadans tornarem a demanar que no es puge l'impost als habitatges de valor cadastral menor de 63.656,95 euros, que s'elimine la pujada del 5% que van patir els habitatges del segon tram (de 63.659,11 euros a 79.214,69 euros) i que el tercer tram, el relatiu als habitatges de valor cadastral superior a 79.214,69 euros, es dividisca en dos per a garantir la progressivitat fiscal real", ha explicat Vidal. "D'aquesta manera, es crearia un tram per als habitatges de valor entre 79.214,69 euros i 200.000 euros, per a les quals Ciutadans demana retirar la pujada del 10% d'aquesta legislatura, i un últim tram per a aquells habitatges superiors a 200.000 euros, que mantindrien aquesta pujada de 10 punts".

"Des de Ciutadans, treballarem en el si d'aquest grup de treball perquè el tripartit accepta aquestes rebaixes fiscals, encara que sense moltes esperances donat l'antecedent d'anys passat i l'esperit recaptador de l'equip de Govern", ha indicat el regidor, que sí ha recordat que "l'any passat Ciutadans va aconseguir que els despatxos professionals on es concentren diverses activitats empresarials pagaren una única taxa de brossa". "Si volem fomentar el creixement econòmic, hem d'alliberar d'excés de càrregues fiscals a ciutadans i empreses, perquè és a més de justícia i merescut després del seu enorme esforç en la crisi", ha conclòs Vidal.


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló