Cs de Castell proposa rebaixes fiscals si s'abonen els impostos en els primers quinze dies

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dissabte, 9 de Juny de 2018

· El portaveu adjunt, Vicente Vidal, sol.licita que "l'IBI es reduisca al màxim del que li permiteix la legalitat i l'estabilitat pressupostària"

Castelló, dissabte 9 de juny de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha anunciat que "Cs va a proposar rebaixes fiscals d'un 3% si s'abonen els impostos en els primers quinze dies del primer període de cobrament". "Aquesta mesura ja és una realitat a Romania, concretament en ciutats com Bucarest, on la rebaixa és del 10%", ha explicat Vidal, qui ha remarcat que "la iniciativa que Cs proposarà en el grup de treball d'ordenances fiscals a més de suposar una alleujament per a les butxaques dels contribuents, afavoreix un menor frau fiscal així com la liquiditat dels comptes públics".

"Els castellonencs porten anys d'esforç fiscal i ara és el moment de retornar-los d'una vegada aqueix sacrifici, amb rebaixes fiscals i també amb agraïment per als ciutadans que paguen els seus impostos dins del termini i en la forma escaient", ha destacat el regidor. En aquest sentit, el regidor ha traslladat que "des de Ciutadans seguim insistint en la possibilitat d'una rebaixa fiscal i per açò, sol·licitarem al bipartit que reduïsca tant l'IBI general com el diferenciat al màxim del que permeta la legalitat i l'estabilitat pressupostària".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló