Ciutadans (Cs) tornar a defensar l'impuls d'ajudes a l'IBI per a famlies amb menys recursos

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 8 de Juny de 2018

· Vidal reivindica que "Castelló ha de caminar cap una fiscalitat justa que no és la impulsada pel bipartit en aquests dos anys"

Castelló, divendres 8 de juny de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha assegurat que "Cs tornarà a defensar en el grup de treball d'ordenances fiscals que es creen ajudes per a les famílies amb menys recursos amb una bonificació en la quota de l'IBI, una proposta que Ciutadans va a tornar a plantejar en el grup d'ordenances fiscals i que els tècnics han avaluat positivament en anteriors exercicis, com una proposta factible". "Aquesta és una reivindicació de Cs des de l'inici de la legislatura", ha recordat Vidal, qui ha ressaltat que "és una realitat en municipis com Navalcarnero o Canàries i que el bipartit es nega a impulsar-la a Castelló".

"Després de la valoració positiva dels tècnics l'any passat, des de Ciutadans reclamem que s'incloga per fi aqueixa proposta en la modificació de les ordenances fiscals", ha manifestat l'edil, qui ha recalcat que "Castelló ha de caminar cap a una fiscalitat justa que no és la impulsada pel bipartit en aquests dos anys". "És una mesura justa i possible donada la realitat financera de l'Ajuntament", ha conclòs el regidor.


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló