Cs demana que es publique el percentatge d'idioma que s'imparteix en tots els col.legis pblics i concertats de Castell

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 7 de Juny de 2018

·La portaveu, Cristina Gabarda, reclama a Ajuntament i Conselleria que "siguen transparents en la seua croada lingüística"

Castelló, dijous 7 de juny de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha demanat per registre que "l'Ajuntament publique en la pàgina web i facilite a l'oposició, el programa d'Educació plurilingüe escollit en tots i cadascun dels CEIP públics i concertats de Castelló i el portacentaje d'idioma que, per tant, s'imparteix en cadascun d'ells, tant en infantil com en primària". "Altres municipis com Alzira ja ho han fet i el bipartito ha de facilitar també aquesta informació perquè els pares poden consultar i conèixer el projecte lingüístic de cada centre", ha explicat la portaveu.

"Des del grup municipal Ciutadans demanem a l'Ajuntament i la Conselleria que siguen transparents en la seua croada lingüística", ha reclamat Gabarda, qui ha insistit que "ser transparent no significa que els pares hagen d'anar d'adreça de centre en direcció de centre per a esbrinar en quin idioma estudiaran els seus fills". Finalment, la regidora ha recordat que "en Ciutadans seguim esperant que se'ns faciliten les actes dels consells escolars on es va decidir el projecte lingüístic per a comprovar que el procés s'ajusta a la legalitat, una informació que sol·licitem fa més de dos mesos".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló