Cs denuncia el mal estat de la biblioteca municipal del carrer Major i reclama al bipartit la seua adequaci d'una vegada per sempre

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 2 de Juliol de 2018

·El regidor José Antonio Zamora lamenta "l'abandó de les instal.lacions culturals castellonenques"

Castelló, dilluns 2 de juliol de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha tornat a denunciar hui en comissió "el mal estat de la biblioteca municipal del carrer Major" i ha reclamat "l’adequació immediata no solament d'aquesta instal·lació sinó de totes les biblioteques municipals". "Fa cinc mesos que des de Cs reclamem que s’arregle aquesta instal·lació cultural municipal, especialment, del que és mostra palpable el seu bany, i casi mig any més tard, no s'ha fet absolutament res", ha lamentat Zamora.

En aquest sentit, el regidor ha traslladat que "des de Ciutadans lamentem el mal estat de les instal·lacions culturals, entre les quals destaca la casa de Cultura, la rehabilitació de la qual portem reclamant com a grup municipal durant tota la legislatura". "És una vergonya que el bipartit per haver obert el Menador, haja abandonat la resta d'instal·lacions culturals de la ciutat", ha afegit Zamora. "Si el bipartit no acceptara, per vassallatge, encarregar-se d'inversions del Consell com els antics jutjats en els quals els castellonencs gastarem 12 milions d'euros de manera exclusiva malgrat ser una instal·lació compartida amb la Generalitat, podríem atendre les necessitats de les instal·lacions pròpies", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló