Cs reclama un reconeixement per als agents que van intervindre en l'assassinat del Grau per posar en valor la tasca de la PL

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimecres, 4 de Juliol de 2018

•El regidor Manuel Paduraru reclama "el llistat d'afectats per la no tramitació de les medalles concedides als empleats públics en aquesta legislatura"

Castelló, dimecres 4 de juliol de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Manuel Paduraru ha reclamat al bipartit "un reconeixement per als agents que van intervenir en el trist assassinat que va tenir lloc el passat mes de març en el Grau de Castelló i així ho demanem en l'última comissió". "Els agents de la Policia Local van realitzar una excel·lent i activa labor, localitzant a l'agressor, atenent a les víctimes o sent els qui van entrar en primer lloc en la casa i no obstant açò, la seua participació no va ser reconeguda en cap diligència", ha recordat Paduraru i, d'aquesta manera, ha apuntat que "un distintiu a aquests empleats públics municipals suposaria reconèixer ara sí la labor de la nostra Policia Local".

"La premura de la petició ve motivada perquè en la festivitat de San Miguel, patró de la Policia i quan es lliuren simbòlicament els distintius, ja hauran passat els sis mesos màxims que contempla la llei des del succés per a demanar un reconeixement i per tant, ja no es podrien concedir", ha explicat el regidor. I en aquest sentit, ha tornat a lamentar que "el bipartit enganyara a molts agents als quals els va concedir medalla en acte públic en aquesta legislatura sense fer després els tràmits necessaris per a formalitzar-la, per la qual cosa aqueixa distinció no és ni podrà ser ja efectiva mai, en superar-se el termini marcat per llei". Així, Paduraru, ha tornat a reclamar "el llistat deafectados per aquesta situació, una informació sol·licitada el passat mes de març i que encara segueix sense resposta". "Lamentablement el Pacte del Grau no valora als nostres professionals de les forces i cossos de seguretat que vetlen i garanteixen la seguretat dels castellonencs posant en perill la seua pròpia integritat però des de Cs seguim reivindicant la seua labor", ha conclòs l'edil.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló