Cs de Castell reclama major flexibilitat en el programa de formaci ocupacional per a artistes gaiaters

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Divendres, 6 de Juliol de 2018

·Gabarda: "Cal adaptar els cursos de l'administració per fomentar l'ofici tradicional i atendre a qui vol formar-se però no pot renunciar a ingressos"

Castelló, divendres 6 de juliol de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha sol·licitat "major flexibilitat en el programa de formació ocupacional per a artistes gaiaters, un curs perquè persones en situació de desocupació aprenguen l'ofici tradicional, gratuït i no remunerat, del que et tiren si aconsegueixes un treball puntual". Així ho va traslladar Gabarda en el Pacte Local per l'Ocupació, on ha explicat que "si a un alumne, que no té ingressos li sorgeix un contracte d'un mes, ha de triar entre acceptar l'ocupació que necessita o seguir amb una formació en la qual porta mesos".

Per açò, la regidora ha sol·licitat que "s'adapte el curs a aquestes situacions excepcionals però possibles i necessàries". "Si volem fomentar l'ofici d'artista gaiater i entenem la situació de qui aposta per formar-se però no pot renunciar a ingressos per al seu nucli familiar, hem d'adaptar la formació que oferim com a administració", ha insistit la portaveu.

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló