Cs reclama informaci sobre l'engegada del 112 en Castell per garantir el bon funcionament del sistema

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 9 de Juliol de 2018

•El regidor Manuel Paduraru: "El bipartit es va gastar 900.000 euros en una nova sala per al 112 i una inversió així requereix d'una exhaustiva fiscalització"

Castelló, dilluns 9 de juliol de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló Manuel Paduraru ha reclamat "informació sobre l'engegada del 112 a Castelló i el procés de substitució de l'anterior programa Sèneca a l'actual amb la finalitat de garantir el bon funcionament del sistema". D'aquesta manera, l'edil ha preguntat "fins a quan estava autoritzat l'ús del sistema Sèneca per part de l'Ajuntament de Castelló i les actualitzacions contractades fins a hui, entre altres qüestions, amb còpia dels contractes i convenis, així com certificats de pagament relatius a tota aquesta informació". "El bipartit es va gastar 900.000 euros en una nova sala per al 112 i una inversió així requereix també una exhaustiva fiscalització", ha defensat Paduraru.

"El 112 s'està implementant a Castelló a instàncies de Cs que va aconseguir aprovar la moció en ple i volem supervisar tot el procés d'implementació per a garantir la seua eficàcia i eficiència", ha remarcat el regidor, qui ha afegit que "des de Cs seguim molt pendents de la seguretat dels veïns i posem en valor el treball de la nostra Policia Local que cada dia treballa per a salvaguardar als castellonencs".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló