Zamora: "La prova ms palpable del sectarisme del bipartit sn els carrils de nade de la platja del Gurug"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 12 de Juliol de 2018

·El regidor de Cs de Castelló reclama "major esforç en l'especialització de les platges de Castelló i la regulació del pàrquing d'autocaravanes"

Castelló, dijous 12 de juliol de 2018. El regidor de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló José Antonio Zamora ha assegurat que "la prova més palpable del sectarisme del bipartit són els carrils de nade de la platja del Gurugú". "El grup municipal Ciutadans vam presentar aquesta proposta com a moció al ple fa un any i el bipartit la va rebutjar assegurant que no hi havia demanda ni peticions de banyistes, esportistes o clubs esportius, i no obstant açò, un any després els instal·len, oferint el servei, com van comunicar en el Consell Rector del Patronat de Turisme", ha explicat l'edil, qui ha indicat que "des de Cs ens alegrem que finalment s'engegue una iniciativa que impulsem però lamentem la hipocresia del bipartit que rebutja mesures únicament atenent a qui les signatura".

De la mateixa manera, Zamora ha insistit en "la proposta plantejada per Ciutadans al juliol de 2016 per a desenvolupar amb molta major intensitat les característiques intrínseques que presenta cadascuna de les nostres platges, una idea en la qual insisteix el Consell Social de la Ciutat" i ha afegit que "aquesta especialització avançaria en la necessitat d'oferir una oferta turística atractiva i variada per a les nostres platges, com ha fet la platja per a gossos també impulsada per Cs amb un enorme èxit". No obstant açò, en aquest sentit, el regidor ha lamentat "la improvisació i la falta de previsió del bipartit en la gestió de les platges any rere any". Finalment, l'edil ha reclamat que "es regule d'una vegada per sempre el pàrquing d'autocaravanes per a oferir tots els serveis i posicionar-nos al mateix nivell que l'oferta europea en aquest àmbit".


Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló