Cs demana rebaixar les taxes de les terrasses afectades per les restriccions horries de les zones ZAS

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dijous, 9 de Agost de 2018

·Vidal demana a l'alcaldessa que "utilitze la política fiscal no per a fer-se publicitat sinó per a fomentar l'economia i l'ocupació en la nostra ciutat"

Castelló, dijous 9 d'agost de 2018. El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha informat que "Cs ha proposat incloure la reducció de les taxes d'ocupació de via pública concorde a la reducció horària imposada". "Així ho hem traslladat al grup de treball d'ordenances fiscals", ha indicat Vidal qui ha apostat per "ser justs amb els negocis de la zona". En aquest sentit, l'edil ha recordat que "Cs sempre ha sigut partidari de cercar solucions alternatives que no passen per penar als negocis locals reduint el seu horari", però "en el cas d'imposició d'aquesta mesura, si els reduïm la seua capacitat d'ingressos, hem de reduir-los també les càrregues impositives", ha defensat l'edil.

Així, Vidal ha recordat que "la solució a la zona ZAS no té per què ser sempre perjudicar als negocis". "No es pot tenir com a única política impositiva asfixiar a la classe mitjana i treballadora i als qui creen ocupació en la nostra ciutat", ha declarat l'edil i ha recordat que "el bipartit porta tres anys pujant-li els impostos a les empreses castellonenques, malgrat les falses declaracions de l'alcaldessa que va dir haver baixat tots els impostos". "Demanem a la primera edil que utilitze la política fiscal no per a fer-se publicitat sinó per a fomentar l'economia i l'ocupació i retornar l'esforç a aqueixa classe mitjana i treballadora de la nostra ciutat", ha remarcat Vidal. Finalment, en relació a la sentència de les tasques, el portaveu adjunt ha assegurat que "Cs sempre ha valorat la singularitat d'aquest espai emblemàtic i la seua aportació a l'oci i turisme de la nostra ciutat així com la necessitat de convocar la Taula del Soroll per a cercar punts d'acord i possibles solucions consensuades".

Pots seguir tota l'activitat de C's en Ciutadans Castelló