Comproms acusa al Partit Popular de mentir sobre la resoluci de la Junta Electoral en 2014

Grup Compromís  Dimecres, 28 de Novembre de 2018

El portaveu ha aclarit que "no solament menteixen, sinó que es contradiuen quan l’única realitat és que la Junta Electoral va dictaminar en 2014 que no existia  cap qüestió a resoldre sobre l’assumpte"El portaveu del Grup Municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha retret al Partit Popular que hagen estat mentint reiteradament sobre la posada en coneixement a la Junta Electoral l'any 2014 del suposat delicte que ara el senyor Juan José Pérez li imputa a la vicealcaldessa, Ali Brancal.

Així, Garcia ha volgut aclarir primer que "el Partit Popular no solament ha mentit en diverses ocasions, sinó que es contradiu en les diverses manifestacions que han fet referent a aquest tema els diferents portaveus del partit". D'aquesta manera, el regidor de Compromís ha recordat que el passat 13 de novembre, en una tertúlia radiofònica, el regidor Carlos Feliu deia sobre aquest assumpte que "en el seu moment es va denunciar a la Junta Electoral que com estava en eleccions no va fer cas". No obstant açò, la portaveu del PP, Begoña Carrasco, va manifestar en la mateixa tertúlia el dia 27 de novembre que "nosaltres acudim en el seu moment en el 2014 a la Junta Electoral i la Junta Electoral va dir que no era competent".

Per la seua banda, Garcia ha manifestat que l'única realitat, demostrada amb documentació a la qual Compromís ha pogut tenir accés, és que la Junta Electoral va dictaminar el 19 de maig de 2014 "en relació als seu escrit presentat el passat dia 16 sobre actuació del regidor del grup municipal Bloc-Compromís" que, "considera no existir qüestió alguna a resoldre".

Amb açò es demostra que "no hi ha més cas que el que vol seguir inventant-se el PP, en la seua estratègia de difamar i querellar-se contra regidors del govern municipal per a evitar que es parle de la magnífica gestió que s'està realitzant en l'Ajuntament. Però sabem que aquesta estratègia no és nova, ho vénen fent en altres ajuntaments del País Valencià,  com el de València", ha conclòs Garcia.