Garcia: "Mentre uns altres parlen de ptries i banderes nosaltres continuarem governant per a millorar la vida de la gent"

Grup Compromís  Dissabte, 2 de Mar de 2019

Compromís per Castelló ha presentat aquest matí a tots els candidats que concorren per a formar part de la llista electoral a l'Ajuntament de Castelló

 
Compromís per Castelló ha celebrat aquest matí l'acte de primàries de la coalició a nivell local en el qual s'ha presentat a tots els candidats que concorren a la votació per a formar part de la llista electoral a l'Ajuntament de Castelló.

Així, en l'acte s'han presentat tant el candidat a l'Alcaldia de la ciutat i actual vicealcalde, Ignasi Garcia; les regidores Ali Brancal i Verònica Ruiz; i la resta de la candidatura Avancem: Francesc Mezquita, Aida Artola, Pau Sancho, Francisco González, Aina Garcia, Marta Beltrán i Jordi Tárrega; i també Lluís López.

Durant la presentació, l'alcaldable per Compromís, Ignasi Garcia, ha volgut destacar que "Compromís presenta a les primàries a un equip excel·lent, de persones preparades i valentes que són l'herència de tanta i tanta gent que ha estat treballant des de fa dècades pel valencianisme, el progressisme, el feminisme i l'ecologisme. Som gent molt diversa i molt diferent entre si, però tots tenim clar què és el millor per a la nostra ciutat i per això tinc tan clar que aconseguirem l'Alcaldia de Castelló".

Garcia també ha recordat que "Compromís hem sigut el motor del canvi en aquesta legislatura que està a punt de finalitzar i serem, sens dubte, l'única garantia de tindre, de nou, un govern progressista a la nostra ciutat. Compromís és l'única força capaç de cohesionar a les diferents sensibilitats de l'esquerra i estem disposats a lluitar per això, perquè el que no pot tornar és la desídia dels governs de la dreta, aqueixos governs que només es preocupaven pel seu propi benefici i no pel de les persones que vivim en aquesta ciutat".

El portaveu de la coalició ha parlat també de "l'honestedat de la gent de Compromís, fem polítiques que milloren la vida de la gent i cohesionen a la societat. Uns altres parlaran de pàtries i de banderes, ens atacaran i fins i tot ens insultaran. És la por la que els porta a actuar així, la por al fet que continuem governant i que continuem millorant la vida de les nostres veïnes i veïns i ells no puguen seguir amb els seus tripijocs i els seus "xiringuitos". Ens han demostrat que són capaços de tot, de mentir descaradament, per a arribar al poder demostrant-nos amb això que no són demòcrates".

Per part seua, Ali Brancal, ha volgut manifestar que "el que més m'agrada de Compromís és que estem transformant la realitat per a millorar la vida de les peronas, no per al nostre propi benefici com feien uns altres. I és gràcies a la mirada global, a la transversalitat que imprimim des de la nostra coalició que el canvi seguirà avant".

Finalment, la regidora Verònica Ruiz, ha defensat que "en Compromís treballem amb honestedat, mirant als ulls a les persones i prioritzant les seues necessitats i el seu benestar; sense importar l'hora o el dia de la setmana que fora ens hem preocupat per elles, per les persones".