Comproms per Castell obre el termini per a votar en les primries

Grup Compromís  Dimecres, 6 de Mar de 2019

Garcia afirma que "estem convençuts que l'equip resultant serà el que ens portarà a aconseguir l'alcaldia de Castelló"


El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, crida a la ciutadania del País Valencià, i en concret de Castelló, a participar en les primàries per elaborar les llistes per a les pròximes eleccions del 28 d’abril i del 26 de maig. "Pràcticament 50.000 persones estan inscrites en tot el País Valencià, i 2.700 a Castelló, les quals no sols diran si estan d'acord o no amb el candidat a l'alcaldia sinó que també ordenaran i decidiran qui ocupa cadascun dels llocs de la llista", ha explicat Garcia.

L'edil ha afegit que "serà la votació d'aquests ciutadans i ciutadanes la que acabara configurant com serà la candidatura de Compromís a la ciutat de Castelló".

La votació mitjançant la via telemàtica estarà oberta els dies 6, 7 i 8 de març, i el dissabte 9 es podrà realitzar la votació presencial en la seu de Compromís per Castelló, en el carrer Moyano nº 12 en horari de 10 a 20 hores.

"Estem convençuts que és justament amb la gent, de la mà de la ciutadania, com es fan els millors equips possibles, i estem convençuts que l'equip resultant serà el que ens portarà a aconseguir l'alcaldia de Castelló" ha conclòs el portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.