Sorl: "Noms Comproms defensa el treball dels estibadors del Grau i dels llauradors de Castell"

Grup Compromís  Dilluns, 8 de Abril de 2019

Garcia i Sorlí participen en una assemblea oberta amb veïns i veïnes del districte marítim per a recollir les seues propostes

La candidata de Compromís al Congrés, Marta Sorlí, i el candidat a l’Alcaldia de Castelló, Ignasi Garcia, han defensat un pacte estatal per l’ocupació digna en un acte ciutadà amb veïns i veïnes del Grau de Castelló. Sorlí ha defensat Compromís com l’única força que està defensant el treball de la gent de les comarques del nord, "la faena dels estibadors del Grau i dels llauradors de Castelló". Per això ha demanat "més suport per a continuar treballant a Madrid en defensa dels interessos de Castelló". Per la seua banda, el candidat a l’Alcaldia de la ciutat, Ignasi Garcia, ha destacat la importància de les polítiques ambientals "per millorar la qualitat de l’aire i l’ecosistema del Grau". "Cal reduir les emissions contaminants, només així avançarem en la lluita contra el canvi climàtic", ha assenyalat Garcia.

Compromís continua recollint propostes per a l’elaboració del projecte de ciutat per als pròxims quatre anys de govern. Així, Sorlí i Garcia han destacat els avanços aconseguits en matèria d’educació i mobilitat per millorar les infraestructures del Grau, amb la millora de freqüències i horaris de Tram i amb l’ampliació de la xarxa de Bicicas. "Cal que continuem aprofundint en aquests canvis i connectar el Grau amb la ciutat amb un transport públic de qualitat", ha explicat Garcia. A més, el candidat a l’Alcaldia de Castelló ha recordat que "al Grau encetarem la pròxima legislatura amb la construcció del nou CEIP Sebastian Elcano, gràcies a la feina que Compromís ha fet aquests quatre anys a les institucions a través del programa Edificant". Igualment, Sorlí ha defensat el treball al Congrés per exigir al govern espanyol "les inversions necessàries per al Port del Grau, indispensables per a la nostra economia productiva".

En matèria d’ocupació, Sorlí ha volgut destacar el treball que Compromís ha desenvolupat per defensar el treball dels estibadors del Grau i també dels llauradors de Castelló. "Compromís hem estat al costat d’ells, treballant per la millora de les seues condicions laborals i denunciant les dificultats que travessen", ha afirmat la diputada. "El pròxim 28 d’abril cal eixir a guanyar i explicar que Compromís és l’eina útil en defensa del treball valencià", ha assenyalat Sorlí.