Garcia: "Comproms espera encapalar i liderar l'Acord del Grau en les prximes eleccions"

Grup Compromís  Dijous, 11 de Abril de 2019

Garcia: "ens hem reunit per avançar i començar a tancar el programa electoral municipal"

Compromís per Castelló s'ha reunit en assemblea per "avançar i començar a tancar el programa electoral municipal que estem elaborant amb les aportacions de les nostres sectorials i grups de treball" ha explicat el candidat i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

L'edil ha afirmat que "en el programa també consten totes les aportacions que ens està fent la ciutadania en les assemblees que estem realitzant, com també les dels diferents grups, associacions, col·lectius i col·legis professionals amb els quals ens hem reunit, i que a poc a poc, ens ajuden a entendre la ciutat de Castelló per poder conformar el nostre projecte".

En l'assemblea també s'ha posat sobre la taula l'Acord del Grau, que "Compromís espera encapçalar i liderar en les pròximes eleccions" ha afirmat Garcia. "Es un projecte que ha sortit molt bé i què ens queden moltes coses per fer perquè, evidentment, en 4 anys no es pot desenvolupar un projecte tan ambiciós com és l'Acord del Grau", ha conclòs el candidat i portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.