Comproms millorar les installacions del Castlia i crear espais esportius en tots els barris

Grup Compromís  Dijous, 23 de Maig de 2019

Porcar ha anunciat que "signarem amb el Club Esportiu Castelló un conveni d'autorització d'ús o concessió de l'estadi municipal"

Compromís ha celebrat aquest dijous un acte d'esports en el Trinquet Municipal, en el qual han participat l'actual regidor d'Esports a l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, el diputat a les Corts i Conseller d'Esports en funcions, Vicent Marzà, i l'esportista i representant de Compromís al Consell Rector del Patronat d'Esports, Lola Peñarrocha.

Durant l'acte, l'actual regidor d'Esports, Enric Porcar, ha destacat algunes de les mesures que es duran a terme la pròxima legislatura, i ha afirmat que "crearem instal·lacions esportives en tots els barris i impulsarem el seu ús per tal de dinamitzar i potenciar els barris de la ciutat, a més de mantenir les instal·lacions ja existents en bon estat".

A més, "un dels treballs fonamentals serà la col·laboració amb el teixit associatiu de Castelló per crear, promoure i afavorir esdeveniments esportius de tota classe i per a tots els públics", ha afirmat Porcar, emfatitzant que "l'esport no entén d'edats".

El candidat de Compromís ha destacat també que "habilitarem una xarxa de sendes periurbanes i interurbanes per a potenciar el patrimoni cultural i paisatgístic del nostre terme municipal al mateix temps que comunicarem els barris i municipis que envolten Castelló".

D'altra banda, durant l'acte, Porcar ha afirmat que "Compromís seguirem treballant en la millora de les instal·lacions de l'Estadi Municipal Castàlia. A més, signarem amb el Club Esportiu Castelló un conveni d'autorització d'ús o concessió de l'estadi municipal".

Porcar ha explicat que "promourem esdeveniments esportius en espais naturals fent una gestió adequada dels residus generats i els materials utilitzats, perquè els grans i xicotets esdeveniments tinguen el menor impacte possible en el medi ambient". A més, l'edil ha afegit que "adequarem els espais existents per tal d'impulsar la pràctica esportiva en les àrees verdes de la nostra ciutat".

Per això, "Compromís treballarem per fer de Castelló una ciutat referent en l'esport, fent-lo accessible per a tots els públics oferint espais on poder desenvolupar l'activitat física a l'aire lliure i de la forma més responsable, ecològica i cohesionada. Farem de Castelló una ciutat de primer nivell per tota la gent que estima i valora el nostre entorn", ha conclòs el candidat.