Carrasco ofereix consensos perqu la ciutat progresse i s'allunye del radicalisme i el sectarisme

Grup Popular  Dijous, 13 de Juny de 2019La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, tendeix la mà als socialistes per "tornar al camí de la moderació i l'estabilitat" i arribar a acords que beneficien al conjunt i la majoria dels veïns de Castelló.

Els set regidors populars ja han recollit les seues credencials de regidors i estan preparats per afrontar la nova legislatura. "Hem de seguir en la mateixa línia, mantenint un contacte directe amb els castellonencs. El meu despatx seguirà estant al carrer ", subratlla Begoña Carrasco.

13 de juny de 2019.- La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, afirma que Castelló necessita "tornar al camí de la moderació i l'estabilitat per a recuperar el camí del progrés i el creixement econòmic". Per aquest motiu, ofereix els set regidors del seu grup al futur govern municipal per "arribar a pactes des de la sensatesa per a benefici del conjunt dels castellonencs". "Venim d'una legislatura marcada pel radicalisme i el sectarisme. Una minoria no pot imposar el seu criteri i el seu pensament únic a la majoria. Per això, apostem per buscar grans consensos en els temes clau de la ciutat. Així li ho vaig dir a la candidata del PSOE a l'alcaldia i alcaldessa en funcions, Amparo Marco, el dia que vam mantindre una reunió de treball ".

Carrasco ha fet aquestes declaracions després de reunir-se els set membres del nou Grup Municipal Popular, que ja han recollit la seua credencial de regidors i han registrat la documentació a Secretaria perquè puguen prendre possessió de la seua acta en el ple de constitució de la nova corporació municipal de l' Ajuntament de Castelló, prevista per dissabte que ve, 15 de juny, a les 12.00 hores.

La portaveu dels populars ha destacat que "som el segon partit amb més suport social a la ciutat de Castelló. Som, clarament, el principal partit de l'oposició. Comptem amb 17.603 suports, pel que demanem que no es governe d'esquena als castellonencs ", ha subratllat.

"L'interès general està per sobre de les sigles polítiques i anem a prioritzar l'estabilitat i el desenvolupament d'aquesta gran ciutat perquè la seua capitalitat siga tinguda en compte a tots els efectes", ha insistit. Així mateix, també avança que "no renunciarem a ser ferms en la nostra oposició, com ens han demanat els castellonencs, i estarem vigilants per a fiscalitzar la gestió del nou equip de govern. La col·laboració política i lleialtat institucional serà màxima, però serem implacables amb aquelles qüestions que perjudiquen els veïns ", ha remarcat.

Carrasco es mostra orgullosa de la feina feta en els quatre anys com a oposició, així com també de les persones que han integrat la candidatura en les passades municipals. En aquest sentit, apel·la a seguir treballant en la mateixa línia, "units per seguir mantenint un contacte directe amb els castellonencs, conèixer quines són les seues necessitats i ser útils en la defensa dels seus interessos. El meu despatx, com ha passat en aquests últims quatre anys, seguirà estant al carrer ", ha declarat Begoña Carrasco.

"Serem l'altaveu dels veïns. Estem al seu servei i a la seua disposició. I seguirem defensant els seus interessos en qüestions tan importants com el Pla General, el model de creixement econòmic o les infraestructures productives, sanitàries i educatives que estan pendents, perquè en la legislatura que acaba d'acabar no s'ha fet absolutament res ", ha recordat.