Carrasco defensa la necessitat que la Diputaci continue en la lnia del consens i la pluralitat dels ltims 8 anys per seguir sent de gran utilitat a Castell i a la provncia

Grup Popular  Divendres, 28 de Juny de 2019

La portaveu dels populars a la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, mostra la seua preocupació per les retallades de competències en la institució provincial, anunciades pels socialistes, que poden agreujar encara més la situació de l'Hospital Provincial. "Si duen a terme el seu desmantellament, ells seran els únics responsables directes de la vida dels pacients"

"El nostre portaveu en la Diputació, Vicent Sales, defensarà que no hi haja ciutadans de primera i de segona. La Diputació ha de defensar els interessos de tots els municipis per igual, sense oblidar-se de la capital "

28 de juny de 2019.- La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco ha assistit al ple de constitució de la Diputació Provincial, on ha defensat la necessitat que el nou govern de la Diputació continue en la línia del consens i la pluralitat dels últims vuit anys, iniciada per Javier Moliner, "perquè la institució seguisca sent de gran utilitat per a Castelló i la resta de la província en tots els àmbits en què ve actuant, tant a nivell d'infraestructures, rehabilitacions , a nivell esportiu o cultural , entre altres".

Carrasco ha mostrat la seua preocupació davant les retallades de competències de la institució provincial, anunciades pels propis socialistes, que poden posar en risc la prestació de serveis sanitaris com els que presta l'Hospital Provincial, que sempre ha estat un referent en oncologia a la ciutat de Castelló. "Si en el nou mandat, socialistes i nacionalistes acaben per desmantellar aquest hospital de referència, ells seran els únics responsables directes de la vida dels pacients que tracten", ha assenyalat.

La líder dels populars a la ciutat de Castelló ha reiterat que el seu número dos, Vicent Sales, regidor a l'Ajuntament i portaveu dels populars a la Diputació Provincial, defensarà que amb el nou mandat, fruit del pacte entre PSPV-PSOE i Compromís , no hi haja ciutadans de primera i ciutadans de segona entre els 135 municipis de la província.

"Esperem que la ciutat de Castelló seguisca tenint-se en compte amb el nou govern provincial i no quede marginada en el seu afany d'atendre les peticions només dels pobles menuts. Compartim que la despoblació dels municipis de l'interior és un problema prioritari que cal seguir combatent, igual que es va fer en l'anterior legislatura amb Javier Moliner al capdavant, però les grans ciutats com Castelló formen part també de la província i, per tant , la Diputació no pot oblidar-se d'elles ", explica Carrasco.

Cal recordar que a petició dels socialistes es van ampliar les ajudes del Pla 135, precisament perquè les grans ciutats poguessin acollir-se a elles, per tant, "no s'entendria que ara, socialistes i nacionalistes exclogueren la capital de la Plana, deixant-la al marge de les seues actuacions a favor de millorar la qualitat de vida dels seus veïns ", conclou la portaveu, Begoña Carrasco.