Carrasco pregunta quina soluci donar als pares que no han pogut matricular al juliol als seus fills en la Escola d'Estiu

Grup Popular  Dijous, 11 de Juliol de 2019

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, sol·licita conéixer "la solució" que l'equip de govern municipal donarà als pares que no han pogut matricular als seus fills en la Escola d’Estiu.

Carrasco ha fet aquestes declaracions després que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Castelló haja fet públic que ha adjudicat per la via d'urgència el lot I de la Campanya d'Animació de l'Estiu de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, concretament els programes ‘Temps d’Esplai’ i ‘Veuen a la Pineda’, que ja haurien d'estar operatius, i que anaven dirigits a xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 3 i 12 anys, amb una previsió de 1.080 places, a més de comptar amb possibilitat de gaudir de servei de menjador.

"Els pares continuen traslladant-nos les seues queixes, perquè ens diuen que s'han hagut de buscar alternatives per a poder tindre atesos als seus fills, sense haver pogut recórrer a la Escoleta d’Estiu municipal, i sense que se'ls diga quan poden ser matriculats o de quina manera se'ls compensarà i en quina proporció respecte a la promesa que se'ls ha realitzat des de l'equip de govern municipal, pel fet d'haver hagut d'anar a ofertes i serveis alternatius", ha subratllat Begoña Carrasco. "No se'ls pot dir ja us compensarem, sense saber com ni quan ni en quina mesura", insisteix.

Així mateix, Carrasco sol·licita conéixer "quan es prestaran els programes ‘Temps d’Esplai’ i ‘Ven al Pinar’, perquè els usuaris interessats segueixen sense conéixer la data concreta, ni com poden formalitzar les matrícules", afegeix. En aquest sentit, el propi expedient s'ha tramitat obviant que estem en portes de la segona quinzena del mes de juliol, sense modificar les condicions de l'oferta econòmica anunciada i ara adjudicada, malgrat haver canviat, almenys en el que al termini de temps es refereix.

"L'equip de govern d'Amparo Marco va anunciar a so de bombo i platerets la inscripció en el programa d'estiu Temps d’Esplai, a penes uns dies abans de les eleccions municipals, i demanem que done les pertinents explicacions a les famílies amb la mateixa profusió de dades, perquè l'única realitat és que ara mateix hi ha més d'un miler de famílies a l'estacada i sense programa", conclueix.