Guillamn: "El consistori no es pot desentendre, s la seua responsabilitat que les platges siguen accessibles, com aix ho venen"

Grup Popular  Dilluns, 12 de Agost de 2019El regidor del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Guillamón, qualifica de "molt lamentable" la situació de falta d'accessibilitat que s'està donant a les platges de Castelló. "El consistori no es pot desentendre, és la seua responsabilitat que les platges siguen accessibles, com així ho venen".

"Una vegada més, els titulars que es venen per part de l'equip de govern van d'una banda, i la realitat, per un altre molt diferent. Estem a 12 d'agost i el problema s'arrossega que es va iniciar la temporada turística, a mitjan juny, ja dos mesos. Tenim un govern que es vana de ser el de les persones, el que defensa la igualtat i els drets per a tots, però l'única realitat és que el tripartit està de vacances i els problemes dels castellonencs per resoldre", indica Guillamón.

El regidor Popular es fa ressò d'aquesta manera de la denúncia que ha recollit Ràdio Castelló Cadena Ser dels usuaris de la platja del Gurugú de Castelló, que no està adaptada per al bany assistit per a persones majors, ja que enguany no s'han instal·lat les baranes.

"L'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló no pot tirar la culpa als altres, en aquest cas a l'empresa concessionària, cada vegada que hi ha un problema. És la seua responsabilitat vetlar per que s'oferisquen tots els serveis que anuncia i que es complisquen les condicions dels contractes que concedeix. L'única realitat és que ara mateix les persones majors amb problemes d'accessibilitat no poden entrar en l'aigua amb seguretat", afegeix.

"I no es tracta d'un problema aïllat, sinó general, perquè afecta a les residències de gent gran, que han traslladat als seus usuaris fins a la platja perquè puguen gaudir del bany, i han hagut de tornar al centre sense haver-lo pogut prendre per la falta de mitjans. Insistim, ens sembla un fet lamentable i demanem que es resolga aquesta mateixa setmana", ha resolt Vicente Guillamón, representant del PP en el districte marítim de Castelló.