Cs critica al Fadrell per acabar l'any sense convocar el Consell de Seguretat tal com va prometre l'alcaldessa

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 29 de Desembre de 2019

Marín-Buck: "La màxima preocupació dels veïns de Castelló tal com traslladen en els consells i juntes de districte és la seguretat i la brutícia"

Castelló, diumenge 29 de desembre de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck ha criticat hui al govern del Fadrell "per acabar l'any sense convocar el Consell de Seguretat tal com es va comprometre l'alcaldessa amb els representants veïnals el 16 d'octubre".

El portaveu de Cs ha recordat que "Marco va prometre convocar aquest òrgan el mes passat i ha acabat novembre, desembre i l'any i seguim sense notícies". Marín-Buck, ha lamentat que "ara, hàgem d'esperar que els membres del Fadrell aparquen les seues diferències partidistes i personalistes, reprenguen el contacte i es posen a treballar pels castellonencs".

L'edil de Cs ha indicat que "no podem permetre que la crisi de govern del Fadrell provoque les vacances forçades dels seus membres perquè els perjudicats són els castellonencs". En aquest sentit, Marín-Buck ha manifestat que "la màxima preocupació dels veïns de Castelló tal com traslladen en els consells i juntes de districte és la seguretat i la brutícia i davant això, el Govern mira cap a un altre costat".

Finalment, el portaveu de Cs ha exigit "la convocatòria urgent del Consell de Seguretat Ciutadana –esperem que en això, tots els membres del Fadrell estiguen d'acord i no faça falta condicions- que no s'ha reunit mai, excepte dues reunions de treball per a la redacció del reglament en la passada legislatura i és un òrgan -ha explicat- que facilita la participació i col·laboració ciutadana per a una millor convivència dels veïns de Castelló".