Marn-Buck: "Els membres del Fadrell s'han perdut el curs de Regeneraci que ahir va posar com a exemple Pedro Snchez"

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Diumenge, 5 de Gener de 2020

El portaveu de Cs recorda que el Fadrell va rebutjar el Codi ètic del Botànic proposat per Cs per a evitar donar exemple d'aqueixa Regeneració

 

Castelló, diumenge 5 de desembre de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha lamentat que "els membres del Fadrell s'hagen perdut el curs de Regeneració Democràtica que ahir va posar com a exemple Pedro Sánchez".

 

El portaveu de Cs ha criticat que "ahir el candidat socialista a presidir el Govern d'Espanya recollira el guant de la Regeneració Democràtica posada en pràctica per la coalició valenciana de PSPV i Compromís, no obstant això, els seus homòlegs de Castelló han rebutjat recentment el Codi de Bon Govern del Botànic proposat per Ciutadans, precisament per evitar donar exemple d'aqueixa Regeneració Democràtica fictícia que parlava Sánchez". Perquè "adherir-se al Codi ètic de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies és just el contrari, és signar un paper mullat que políticament, no compromet a res", ha insistit Marín-Buck.

 

Finalment, el responsable de Cs ha recordat que "els membres del Botànic i el Fadrell en la Comunitat Valenciana i a Castelló respectivament, són els que venien a rescatar persones. No obstant això, a Castelló han demostrat que van mentir perquè el Pacta del Fadrell s'ha trencat per rescatar-se a si mateixos". "Pedro Sánchez ha començat la seua investidura igual o pitjor que els seus companys valencians, en Cs lamentem que disfresse el seu llibre de Regeneració per l'autèntica degeneració democràtica de la qual parla", ha concluit Marín-Buck.