Cs pregunta quants diners est perdent l'Ajuntament per no cobrar l'estacionament de les autocaravanas

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dilluns, 6 de Gener de 2020

Ventura: "A l'octubre ja vam avançar que la nova ordenança, havia de contemplar les tarifes d'estacionament, igual que ho fa amb les sancions"Castelló, dilluns 6 de gener de 2020. El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Esteban Ventura, preguntarà demà en la comissió de Sostenibilitat i Ordenació del Territori "quants diners està perdent o no està rebent l'ajuntament per no cobrar l'estacionament a les autocaravanes aparcades al Grau de Castelló".


L'edil de Cs ha recordat que "en Cs ja vam avançar -el mes d'octubre passat- que l'ordenança municipal per a l'estacionament d'aquests vehicles, igual que detalla les quantitats segons les sancions, havia de contemplar les tarifes d'estacionament". "El que no pot ser és que aquestes tarifes es regulen via ordenança fiscal i aquesta no s'haja actualitzat amb el nou reglament d'estacionament d'autocaravanes i acampadores".


Ventura ha apuntat que "la ineficàcia de qui gestiona l'administració beneficia gratuïtament a tots els que gaudeixen de les seues vacances en autocaravana a la nostra ciutat" i ha explicat que "ja que no sabem el preu d'estacionament, si l'ajuntament cobrara per això 750€ (corresponent a la infracció lleu) que és la quantitat més xicoteta recollida en l'ordenança aprovada en el ple del passat mes d'octubre, estaria ingressant una quantitat important de diners que es podria destinar a escometre millores en la zona".

Finalment, el regidor de Cs ha exigit als membres del Fadrell que "es posen a treballar immediatament en el que els correspon, i marcar ja el preu d'estacionament de les autocaravanes és una prioritat". Així mateix, Ventura ha conclòs que "s'ha d'estipular un preu de mercat i evitar així la competència deslleial".