Cs pregunta des de quan el Govern coneix la intermediaci de les mfies en l'okupaci d'habitatges

Grup Ciudadanos-Castellón (C's)  Dimarts, 7 de Gener de 2020

Archelós: "Demanem màxima celeritat per a concedir les subvencions de lloguer d'habitatge contemplades en els pressupostos de 2019"   Castelló, dimarts 7 de gener de 2020
La regidor de Cs ha traslladat que "davant això i altres preguntes formulades, ha rebut la callada per resposta no obstant això esperem tindre-la en breu per escrit, tenint en compte que la regidor d'Habitatge –qui ho va descobrir a través de la premsa- ho tindrà tot meticulosament documentat i no li costarà massa treballe oferir-nos una resposta".
A més, Archelós havent vist l'expedient de les ajudes al lloguer dels habitatges entregat hui en comissió ha demanat al govern del Fadrell "màxima celeritat a l'hora de concedir les subvencions que ascendeixen a un total de 60.000 euros i que correspon als pressupostos del 2019 evitant així que se solapen amb les noves ajudes del pressupost per a 2020". "Perquè entenem que encara que no tinguem cap notícia dels comptes per al present exercici per la crisi del Fadrell, són uns pressupostos que no poden demorar-se molt més per les rebequeries i egoismes dels qui els planifiquen", ha insistit l'edil de Cs.


I, en aquest sentit, Archelós ha recomanat als membres del Fadrell a predicar amb l'exemple de la transparència que van signar en el Acord de govern i per això exigim que ens faciliten la documentació que demanem; que deixen les seues diferències i recuperen l’ Acord per a posar-se a treballar com més prompte millor pels castellonencs perquè no hi ha temps que perdre", ha conclòs.
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha preguntat hui en la comissió de les Persones i el Desenvolupament Econòmic Sostenible "des de quan coneix el Govern del Fadrell, la intermediació de les màfies en l'okupació il·legal d'habitatges socials".